Perfekt Oliemaling

1.099,00 kr.

10 L

Link til farvekort – klik her 

Vælg din tone, og skriv farvekoden i feltet “bemærkninger til ordren”, når du kommer til kassen.

 

Produktbeskrivelse

Giv huset en oprustning med hjælp af maling. Beckers Perfekt Oliemaling er en klassisk alkydmaling forstærket med akryl. Vandfortyndbar. Tilpasset maling af træfacader, stakit, vindskeder og lignende. Malingen er let at påføre, løber ikke og giver en flot halvblank overflade. Anvend Perfekt Oliemaling sammen med Primex Grundolie og primex Trægrund for et flot og holdbart resultat.

  • Klassisk udseende i moderne udgave
  • Let at påføre
  • God glans-og farveholdbarhed

Kategori

Eksteriør

Forbrug

6 – 8 m²/l

Glans

Halvblank

Værktøj

pensel, rulle, sprøjte

Malingstemperatur

Mindst +7°C overfladetemperatur

Tørretid ved + 23 ° C og 50% relativ fugtighed

Klæbefri efter 2(h). Overmalbar efter 6(h).

 

Forberedelse af overfladen

TIDLIGERE MALET TRÆ
Vask snavsede flader med Beckers Facadevask. Behandle skimmel- og algevækst med Beckers Alge- & Mugmiddel. Skrab/børst løstsiddende maling og gråt, porøst træ. Tykke og sprækkede farvelag fjernes helt. Skarpe hjørner og kanter slibes. Blanke og hårde malingsflader slibes matte. Børst alle flader rene fra snavs og støv. Mal to gange med Perfekt Oliemaling. Tidligere malet træ i dårlig stand kan have brug for en behandling med Primex Grundolie og skal derefter grundes med Primex Trægrund Plus inden afsluttende maling.

NYT UMALET TRÆ
Endetræ og samlinger behandles omhyggeligt med Primex Grundolie. Derefter grundes hele facaden med Primex Trægrund Plus. Færdigmal to gange med Perfekt Oliemaling. Det bedste resultat opnås med en blød, helsyntetisk pensel. Til behandling af fabriksgrundet træ: Rådfør dig med en Beckers forhandler, hvis der er brug for en ny grunding.

METAL
Læs vores faktablad, hvis du skal behandle metal.

VED OMMALING
af overflader i dårlig stand skal samtlige overflader grundes med Primex Trægrund, dette gælder også ommaling af gamle alkyd- og oliemalingoverflader.

MAL PÅ INDUSTRIGRUNDET PANEL
Paneler, som købes industrigrundede med Pinja Protect fra Tikkurila Danmark A/S, har en fuldstændig grundbeskyttelse. Vi anbefaler dækkende maling i to omgange med Perfekt Oliemaling. Husk dog, at industrigrundede paneler, som har været udsat for vind og vejr i mere end ti måneder, kan behøve grunding for en fuldstændig beskyttelse.

Mal

Færdigmal 2 gange med Perfekt Oliemaling. Mal med fyldigt lag, se vores instruktioner om malingsforbrug. Mal også endetræ, samlinger og sømhoveder omhyggeligt.

Vigtig

OBS! Ved maling med sprøjte anvendes filtrerende halvmaske mod faste og væskeformede partikler (FFP2). Rør malingen godt rundt før brug. Underlaget skal være tørt, når der males, maks. 16% fugtighed. Mal ikke på solvarme flader. Mal heller ikke ved risiko for regn indenfor det næste døgns tid eller dug indenfor ca. 1-2 timer efter du er færdig med at male. Ved brug af sprøjte eller rulle skal malingen stryges efter med pensel.

Produktinformation

Categories: ,

0 kundeanmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *